fbpx

Trainingen:

patronen doorbreken logo 2

Online E-learning Patronen Doorbreken 4 weken

Wij leven elke dag in onze dagelijkse patronen. Deze bestaan uit bewuste en onbewuste leefstijl ritmes en is waarneembaar in ons gedrag. Hoe tof is het om je bewust te worden van je eigen patronen en deze te leren begrijpen? Dat is de eerste stap van herkenning en erkenning om je leven anders vorm te gaan geven. Als je namelijk altijd blijft doen wat je doet, veranderd er helemaal niks in je leven en kom je ook niet waar je wilt zijn.

Deze 4 weken nemen je mee op een verdiepende reis met waardevolle oefeningen, vragen, introspectie om jezelf eens flink onder de loep te nemen. Na 4 weken tijd ben jij een stuk gezonder, bewuster, liefdevoller, fitter, meer zelfverzekerd en leef je veel meer in balans.

Met de app kun je naast je laptop ook dagelijks het programma gebruiken. De licentie is 3 maanden online beschikbaar, om integratiewerk toe te passen.

Kosten: € 111,- inclusief BTW

Wil je thuis aan de slag om je patronen te doorbreken?

trainingen

Holistic Health cursusdag voor bedrijven

Holistic Health is een prachtige cursusdag waar je met de werkvloer ultiem leert samenwerken. Een verbonden groep mensen start met wederom een holistische kijk op al de energieniveaus. Je kunt pas lekker naar je werk gaan en gemotiveerd werk leveren als je goed in je energie zit.

Bewust en duurzaam word je als groep theoretisch en praktijkgericht getraind. Een fantastische ervaring waar teambuilding ontstaat en alle werknemers mogen verdiepen en persoonlijke ontwikkeling ontvangen. De coaching vaardigheden en behandeling van de casuïstiek zorgen voor een dag van herkenning, erkenning en plezier. Vanuit deze plek wordt er ruimte vrijgemaakt voor nieuwe inzichten, verbinding, erkenning, voldoening, samenwerking en natuurlijk hierdoor een duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Vraag een offerte aan voor deze cursusdag op maat. Het UMC is momenteel een zeer tevreden klant, waar de verpleegkundigen een prachtige waardering ontvangen met Holistic Health.

Kosten: prijs op aanvraag

Wil je Holistic Health op de werkvloer? 

Workshops:

pep and punch

Mindful kickboksen (dagdeel)

Deze interactieve fysieke workshop geeft je nieuwe en positieve energie! Een geweldig middel om mee te verbinden in groepswerk. Kickboksen is een contactsport waar je op diverse lagen leert afstemmen met je partner. Intrinsiek word je geactiveerd om meer voor jezelf te gaan staan en hierin fysiek en mentaal sterker te worden.

Emotioneel mag je bij Pep&Punch ontladen en doorvoelen welke emotie even wat ruimte nodig heeft. De uiting komt mooi tot stand in het kickboksen zelf. De combinaties en kickboks sessies zijn gericht op samenwerking, weerbaarheid, assertiviteit, ontlading en opladen van positieve energie. Prachtig om met een groep samen te ervaren.

Kosten: prijs op aanvraag

Wil je de workshop Pep&Punch op de werkvloer?

familie opstellingen voor bedrijf

Bedrijfsopstelling (hele dag)

Een bedrijfsopstelling is meer dan de positie welke van jezelf en je collega’s wordt weergeven. De systemen vanuit het bedrijf laten in het veld herkenbaar en inzichtelijk zien wat de rolverdeling is van iedereen die met het bedrijf verbonden is. Deze opstelling is ongelooflijk waardevol en geeft alle deelnemers, zowel actieve deelnemers als participanten de mogelijkheid om vanuit eigen kracht en balans daadwerkelijk ‘op hun eigen plek’ te gaan staan in het werkveld. Deze workshop is transformatief en verbindend voor zowel de werknemer als het gehele bedrijf.

Kosten: prijs op aanvraag

Wil je de workshop opstellingenwerk voor bedrijven op de werkvloer?

Lydia van Manen

Verpleegkundige UMC

De Holistic Health cursus dag op het UMC was een waardevolle en interessante cursusdag. Leuk om te zien hoe enthousiast je bent. Je betrekt de groep er goed bij en stelt ons mooie vragen.

Hierdoor kunnen we onze ervaringen in vertrouwen delen. Veel interactie met elkaar zie ik als TOP! Het Mindful kickboksen aan het einde van de dag was ook erg goed.

Kirsten Karsijns

Verpleegkundige UMC

Goede zelfzorg is essentieel in ziekenhuizen, het Holistic Health programma is precies wat we nodig hebben bij het UMC. De mentale weerbaarheid in het programma is onwijs zinvol.

Nicole is een fijne coach, ze stemt heel goed af op haar publiek. Nicole heeft haarfijn door wat er speelt bij mensen. Ik vond de cursusdag enorm waardevol.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven