fbpx

3 maanden persoonlijke begeleiding

Leef je authentieke zelf

' Kiezen vanuit een bewuste, autonome staat van zijn geeft zelfverzekerdheid, succes, rust en vertrouwen. Zowel innerlijk als in je dagelijkse leefstijl ga jij je focus en manifestatie kracht optimaal beheersen.'

Herken jij jezelf hierin?

- Maak jij jezelf klein of ondergeschikt aan anderen?
- Ben jij een people pleaser, ligt angst hieraan ten grondslag ?  
- Neem jij te weinig en dus niet pro-actief de leiderschapsrol op je ?
- Herken jij je overlevings mechanismes vanuit angst en is dit een belemmering voor je?
- Voel jij je niet gezien of gehoord?
- Vergelijk jij jezelf met anderen?
- Durf je niet helemaal jezelf te zijn of te laten zien / horen ?
- Herken jij patronen in je familielijn welke je niet door wilt geven aan de volgende generatie?
- Ben jij op zoek (bewust of onbewust) naar bevestiging van buitenaf?
- Voel jij je meer dan gemiddeld teleurgesteld in het leven of door mensen?
- Is het thema grenzen aangeven en bewaken een thema voor je?
- Maak jij keuzes gebaseerd op angst, schaamte of vanuit een schuldgevoel?
- Geef jij meer dan je kan ontvangen?
- Heb je te maken met een toxische relatie (aantrekken/afstoten) of kom je daar net uit?
- Kun jij je eigen blinde vlekken niet goed zien en hierop minder goed reflecteren?

'Als dit herkenbaar is dan is het tijd voor jou om je te verdiepen in waar dit bij je vandaan komt en nog veel effectiever is: wat kun je hier aan gaan doen om een positieve verandering in je leven te brengen?'

nicole foto

Leef je authentieke zelf

Het is in onze prestatie cultuur een enorme uitdaging om helemaal jezelf te mogen zijn. Wat een geschenk om in je volwassen leven je eigen systemen vorm te geven waarin oude conditioneringen vervallen en er ruimte ontstaat voor een passie-volle en duurzame levenswijze die vervulling geeft. 

Vanuit een vrije, liefdevolle en authentieke plek kun je keuzes maken in het leven die aansluiten op je innerlijke zelf. Hiervoor is het noodzakelijk dat je oprecht, eerlijk en transformatief jezelf in de spiegel aan kan kijken. Hiervoor is moed nodig, commitment en zelfreflectie. Deze begeleiding geef ik vanuit mijn expertise 1 op 1 in deze 3 maanden om tot een zo duurzaam mogelijke bewuste leefstijl te komen met jou. 

Inhoud van het 3 maanden programma

Maand 1:

Gezonde bewuste routines voor je dagelijkse leven

Deze maand start jij met een persoonlijk plan gericht op dagelijkse sport oefeningen, beluister je mijn eigen ingesproken begeleidde meditaties, ontvang je aanpassing in je voeding, aanvulling van de nodige supplementen om je voedingswaarden, vitamines en mineralen afgestemd op je eigen lichaam en geest in te zetten.

Elke dag leer je ook beknopt te reflecteren op je dag, zodat je goed slaapt en elke dag fris en vol energie de dag start. Deze dagelijkse routines geven je consistentie, motivatie en veel JOY! Met video's, oefeningen, muziek, fysieke trainingsschema's en mij als wekelijkse online coach werken wij aan je nieuwe gezonde routines.

Maand 2:

Bewust reflecteren op je innerlijke zelf

In de tweede maand heb je een enorme bodem gelegd van energie, kracht zowel fysiek als mentaal om jezelf te gaan verdiepen in je schaduwkanten. Welke inzichten mag jij ontvangen om meer groei en succes in je leven te ontvangen, zodat jij gaat staan waar jij wenst te gaan staan?

Deze groei gaat gepaard met het verdiepen, bewust aankijken, her-programmeren van familie patronen, conditioneringen, coping mechanismes en het afpellen van oude gedachten, gevoelens, overtuigingen & deze leren vervangen door constructieve en positief bekrachtigende mindset elementen. 

Maand 3:

Focus op zelfliefde & manifesteren van je dromen

In de derde en laatste maand heb je vrije ruimte gemaakt in je leven, je mindset positief bekrachtigd, je fysieke lichaam optimaal opgeladen en je conditioneringen, patronen en familie systemen opnieuw geprogrammeerd. Na 60 dagen is deze nieuwe lifestyle mooi geïntegreerd en heb jij alle focus gericht op het manifesteren van je dromen. 

Met ceremonies, effectieve rituelen en een gedreven focus op het waarmaken van hetgeen wat jij als je authentieke zelf gaat neerzetten worden nu voor de lange termijn gerealiseerd.

Na 3 maanden

Leef jij je authentieke zelf!

Na 3 maanden ben je getransformeerd tot de versie van jezelf waar jij met vervulling en vanuit zelfliefde bewust leeft. Met behulp van dagelijks inzetbare tools, oefeningen, motivatie, reflectie technieken, het herkennen en ombuigen van je oude zelf vs het neerzetten van je gewenste authentieke zelf ben jij in staat om op eigen kracht, en vanuit autonomie deze staat van leven helemaal eigen te maken. 

Jij mag vooral van jezelf helemaal authentiek leven en je omgeving ontvangt jou volledig in waardigheid. 

Ervaringen

Screen Shot 2020-04-08 at 15.02.12

Shirley Rianne

Dichter

Het programma van Nicole was voor mij een nieuw begin, waar in ik een betere versie van mezelf ben geworden. Het heeft mij verheldering en verlichting gebracht. Ik ben dankbaar dat ik alle emoties achter me heb kunnen laten, en nu liefdevol mijn grenzen aan durf te geven. Ik ben weer vol vertrouwen en liefde en sta veel krachtiger.

pauline

Pauline

Social Worker

Toen ik voelde dat mijn eerste behoefte was; naar binnen keren en diep innerlijk werk doen - nog voordat ik next level naar buiten wilde gaan in mijn leven en business; wist ik dat ik bij Nicole moest zijn.

Gedurende 8 weken heeft Nicole mij gecoacht. Tijdens de wekelijkse sessies heeft Nicole mij gecoacht m.b.t de thema’s: doorvoelen van niet verwerkte emoties, familiepatronen en zelfexpressie: emotioneel, en vervolgens - in mijn potentieel. Middels verdiepende gesprekken en opstellingen werk kon ik het oude verhaal dat ik mijzelf vertelde los laten en heb ik een nieuw verhaal over mijzelf kunnen schrijven. Hiervoor gaan leren staan.

Wat dit mij heeft gebracht?
Een nieuwe stevige fundering, lichtheid. Van angstig, vast en somber naar licht, flow en kracht. De onderstroom is nu zacht en vredig.

Wat het zo fijn maakt om met Nicole te werken is dat alles er mag zijn. Ze creëerde een safe space en wist met haar fijne energie mij te laten ontdooien en mij te laten durven bloeien. Nicole is zeer professioneel in wat ze doet en ik blijf dan ook graag in contact met haar. Een echte aanrader om met Nicole moeilijke maar nodige processen aan te gaan.

robert

Robert

Spiritual guide

Ik heb een traject gedaan bij Nicole en ik ben erg onder de indruk geraakt van onze samenwerking. Door haar complete aanwezigheid voor mij en mijn proces, voelde het vertrouwd om mezelf te openen.

Het toffe van haar methode is dat ik de diepe lagen van pijn niet alleen kon releasen ,maar ook direct om kon zetten in kracht! Nicole is licht wanneer het kon maar ook gefocust en serieus wanneer nodig. 

2023-06-24 18.18.15

Melody Janssen

Consultant

Nikki coached me on a 6-month journey to understanding myself better and work on and change my outdated patterns.

If you ask people, they will tell you that I like to do things my way and I can be skeptical at first. And I was skeptical about the coaching, but I trusted her and gave into the experience. I knew her from previous kickboxing classes and I always loved Nikki's energy and empathy.

Despite my skepticism, Nikki remained engaged, curious, slightly pushing but gentle and accepting.

I never felt that she was judging me for being skeptical and also stubborn at times. She gave me the space I needed to follow her guidance and always gave me the feeling that she cared about my progress.

Her work helped me to get to the root of my patterns and reveal connections in my past I was never aware of.

Her program is a unique mixture of coaching, ceremonies and exercises. She gives clear guidance and is always there to support.  

I am very glad we worked together on the 6-month program and now continuing with separate coaching sessions.  

Cheers Mel

PHOTO-2023-12-24-12-58-37

Sinem Kavus

Actrice

Een geweldig traject gedaan van 3 maanden genaamd ‘Leef je authentieke zelf’. Een van de betere beslissingen die ik in het afgelopen jaar heb gemaakt.

Het was zo empowering om Nicole elke week te spreken en te werken aan het mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel verstevigen van mezelf.

Haar energie is top en ik zou iedereen die het aan durft te gaan om aan zichzelf te werken een Nicole toewensen!

Waar sta jij na 3 maanden ?

✅ Positieve energie en focus

✅ Video’s, muziek, oefeningen, tools & inzichten voor dagelijkse gezonde routines

✅ 10 jaar ervaring aan innerlijk werk in 3 effectieve maanden

✅ Professionele reflectie methodes EN duurzaam toepasbaar

✅ Wekelijkse online coaching van 60 minuten

✅ 3 sessies van 1,5 uur: familie opstellingen en een ceremonie

✅ Receptenboek, Chakra healing PDF, trainingsschema's & begeleidde meditaties

✅ Wekelijkse thema's en verdieping op je persoonlijke ontwikkeling

✅ Inzichten en rituelen voor je energie huishouding thuis

✅ Creatieve motivatie zodat jij je dromen manifesteert

programma
Tineke

Luna

Stembevrijder

Wat ik het krachtigste vind aan het werk wat Nicole doet is dat ze fysieke, mentale, emotionele en energetische processen met elkaar verbind.

Op creatieve wijze vindt ze steeds een manier om iets los te laten, eigen kracht te hervinden en op te schonen. Haar energetische healing is daarbij echt een enorme meerwaarde. Ik raad Nicole van harte aan!

michel

Michel

Transformation coach

Nicole vind een mooie balans tussen power en sensitief.

Kijkt en voelt eerlijk met je mee en helpt je jezelf te verkennen, wat je goed praktisch kan toepassen

Vragen over het programma

Elke week werk je met huiswerk opdrachten, video's, begeleidde meditaties, sport oefeningen, cognitieve coachings vaardigheden zowel thuis als in onze gezamenlijke sessies. 

Je ontvangt per maand ook een sessie van 1,5 uur ter extra verdieping en heling met behulp van een familie opstelling en een ceremonie. 

Per week ben je gemiddeld 2 tot 3 uur bezig minimaal met innerlijk werk. 

Jij gaat met de dagelijkse oefeningen, vragen, kennis, reflectie, coaching een prachtige innerlijke reis beleven. Je leert ongelooflijk veel over jezelf en hoe jij omgaat met situaties. Deze zelfontplooiing en de geboden begeleiding bieden een nieuw zelfbeeld waar jij helemaal in mag shinen.

Zowel met op maat gemaakte oefeningen werk je aan jezelf en met inspirerende succesvolle motivational speakers en inzichtgevende kennis vanuit professionele bronnen voed jij jezelf wekelijks met nieuwe groei. 

Door te ontdekken wat je niet wilt ga je steeds meer helder in beeld krijgen wat gezonde grenzen zijn en ga je staan voor wat je ècht wilt. Met mijn coaching word je gespiegeld en bevraagd om te onderzoeken wat deze elementen zijn. Transformatie gebeurd juist als je gaat kiezen voor hetgeen wat je vanbinnen verlangt.

Vanuit commitment en focus begeleid ik jou naar een nieuwe hervormde versie van jezelf die meer aansluiting geeft aan de persoon die jij diep van binnen bent en gaat leven. 

De stap van willen naar doen is zeer klein, als er een heldere motivatie en focus is op je innerlijke bron. Als jij jezelf steeds beter gaat zien en waarderen voor wie jij bent, stroomt de rest met jou mee. 

De reis naar je hart is een diepe, eerlijke, soms zware, helende journey. Alles wordt getoond in je wereld als jij vanuit je hart leert leven. De hoogtes en de laagtes, de diepte en de sky. Zonder donker kan er geen licht zijn. 

Als jij leert waarderen dat de leerlessen, ook wel het donker genoemd, jou mogen leren waar jij kunt groeien, hoef je dit proces niet uit de weg te gaan. Hier leer je juist door de weerstand heen te bewegen en de groei sneller te pakken, waardoor je focus legt op je manifestaties. 

'Alles wat je aandacht geeft groeit' 

Alles is energie. De dag start met een frequentie, focus, aandacht, keuzes op hetgeen wat je gaat voeden & niet gaat vullen. 

Het inzien, herkennen, aanpakken, erkennen en daarmee ombuigen is noodzakelijk om oud aangeleerd gedrag en nieuwe patronen in je leefstijl in te zetten, het liefst minimaal 30 dagen om een wezenlijk verschil te maken. 

90 dagen is een mega kickstart om jezelf op een duurzame leefstijl wijze nieuw aangeleerd gedrag te integreren. 

Dit geeft elke dag energie, joy, passie, vuur en een enorm goed gevoel over jezelf. 

Authentiek zijn betekent dat je dicht bij je eigen kern leeft. Je past je niet aan of vergelijkt je niet met anderen. 

Je mag helemaal jezelf zijn en deze energie wordt gezien, gehoord en gewaardeerd in de wereld. Zowel door jou van binnenuit als van buitenaf, door je omgeving. 

Je ontdekt stukken van jezelf waar je niet eerder bewust van bent geweest. Deze inzichten geven erkenning en een voldaan gevoel van zelfwaardering. Een leegte opvullen hoeft niet meer. Jij gaat jezelf verrijken met exact hetgeen wat jou sterk maakt en daar ben je trots op!

De focus gaat doelgericht naar hetgeen waar jij van nature goed in bent. Deze bron gaan we voeden. De energie stroomt moeiteloos en jij voelt je hierdoor in je kracht. 

nl_NLNederlands
Scroll naar boven