fbpx

Ceremonies

truffel ceremonie

Truffel ceremonie 1 op 1

Ik begeleid je graag in deze reis om stukken van jezelf te transformeren. Transformatie ontstaat als je in de overgave mag ontspannen en antwoorden en inzichten durft te ontvangen welke jij nodig hebt om je pad te vervolgen.

Met een inzichtgevende afstemming, intake, vragenlijst en reading start jij deze innerlijke reis. Voorbereid om het onbekende in te stappen.

De Truffels mogen je lichaam ondersteunen om nieuwe verbindingen aan te maken tussen lichaam en geest. Je ontvangt een dieet 2 dagen vooraf en volgt deze tevens 1 dag na de ceremonie.

Laat het plant medicijn, mijn ervaring en opgebouwde expertises plus de intentie van je reis een prachtige uitnodiging zijn om meer vanuit je essentie te mogen leven. Na deze mooie dag ontvang je een integratieweek waarin je de inzichten en lessen mag koppelen aan je fysieke leven. Ik ontmoet je heel graag in een van mijn Truffel ceremonies.

Ik geef de ceremonies momenteel in Ibiza. In Nederland of een ander land kunnen we afstemmen over een geschikte datum of bijkomende reiskosten. 

Kosten: € 350,- incl. BTW

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven