fbpx
Nicole ceremony photo website1

Wie is Nicole?

Nicole, 36 jaar Free Spirit 

Ik ben Nicole, een energiek & krachtig, spiritueel én gegrond persoon. Ik werk als Holistisch Lifestyle Coach. Ik begeleid mensen om meer in hun eigen kracht te staan, zelfvertrouwen te vergroten, schoon schip te maken op leefstijl en limiterende patronen. Zodat ook jij, net als ik, kan leven in vrijheid / overvloed / magie / innerlijke kracht en vanuit liefde.

Mijn methodes

Mijn werkwijze is gericht op een all-round aanpak van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systemen. Met het verhogen van je bewustzijn, praktische en theoretische waardevolle kennis van 10 jaar opleidingen en ervaringen laat ik je inzien dat het helen van je eigen patronen, leefstijl, keuzes en gedrag volledig in je eigen creatie kracht zit.

Mijn levenspad

Ik ben lekker actief, intens en turbulent geweest. Daarom ben ik altijd enorm aangetrokken tot avontuur, groei en daag ik mezelf graag uit. Het is ook heel logisch dat ik op mijn 17e al op mezelf ging wonen, mijn eigen weg heb vrijgemaakt, veel heb gereisd, topsport (Muay Thai vechter) heb gedaan en een mega netwerker ben en mensen graag samenbreng. Ik wordt ook wel een wandelend buurthuis genoemd. Elke uitdaging ga ik aan en ik laat me door niks uit het veld slaan.

Visie 

Ik geloof in ons zelfhelend vermogen en begeleid mensen op hun pad in het transformeren naar een hogere vibratie. Ik speel, dans en express mezelf vanuit een simpele en heldere taal, zodat mensen mij begrijpen en hierdoor 'zelfstandig' en autonoom mogen leren wat voor groei er op de leefstijl past die voor jou als individu resoneert en dit ook actiegericht gaat toepassen. Hier komt mijn enthousiasme en 'never give up' mentaliteit heel goed van pas 😉

Missie

Mijn ervaring met energie, spirituele reizen, inzichten, kennis en groei zijn compleet afgestemd op mijn eigen innerlijke kompas. Buiten mijn comfortzone leer ik waar mijn grenzen liggen en door dicht bij mezelf te blijven kies ik bewust voor hetgeen waar ik wil staan. Ik belichaam alles wat ik leer en ervaar en geef deze kennis met veel liefde en enthousiasme door. Ik geloof namelijk dat wij mensen onze eigen realiteit creëeren. Dit gaat gepaard met verantwoordelijkheid en bewuste aandacht. Wat een ongelooflijke dankbaarheid voel ik om naast mijn eigen leven ook andere mensen te mogen laten SHINEN!

Achtergrond

Diploma's & Certificaten

 • HBO Social Work:
  Maatschappelijk Werk & Dienstverlening
 • Bootcamp instructor
 • Muay Thai fighter PRO
 • Pranic Healer (energywork from India):

  1.  Basic certification
  2. Advanced certification
  3. Psycho-therapy certification
  4. Psychic Defense certification
  5. Oneness with the higher soul

 • Thai Massage certificate
 • Universal Energy (reiki) level 1+2

Ervaring als reisbegeleider & coach:

 • Maatschappelijk werker: Jeugdzorg, jongerenwerker, GGZ, Leger des Heils, Ambulant coach bij De Werkmeester Zorg, voor de doelgroep: risicojongeren en kwetsbare vrouwen
 • Weerbaarheids trainer met eigen Pep&Punch programma voor gemeente Amsterdam
 • Expertcoach met eigen programma Pep&Punch voor Breekjaar (tussenjaar voor jongeren)
 • PTSS nazorg bij Merk Hoe Sterk met mijn eigen programma's van Nicole Coaching
 • Health Coach bij Health Holidays in Turkije: sportlessen geven op het sapdetox retreat
 • Holistic Lifestyle coach met eigen programma's van Nicole Coaching bij scholen en bedrijven in Nederland
 • Systemisch werker zowel privé als bij bedrijven: familie / bedrijfs opstellingen
 • Truffel ceremonie begeleider met de ceremonies bij Nicole Coaching & tripsitter bij Psychedelic Insights
 • Retreat organisator van Be Balanced op Vlieland: 2016 & 2021 en Ibiza (2022)
 • Holistic Health cursus dag bij het UMC van Nicole Coaching
 • Sisterhood: vrouwencirkels; ceremonies met de nieuwe en volle maan. Programma van Nicole Coaching
hang loose foto album

In de Media :

Nicole Coaching zit niet stil en heeft enorm veel magische reizen mogen maken. Check it out! Hieronder zie je inzichtgevende artikelen, blogs, video's, platforms, tv programma's waar het werk van Nicole Coaching zichtbaar is.

Screenshot 2021-12-14 at 16.23.41

Flow artikel van Otje Van Der Lelij

pep and punch

Interim Valley Live Your Potential

roots rising

Roots Rising van Mahara's retreat

Screenshot 2021-12-14 at 17.02.41

Interview met Elise Severino

Screenshot 2021-12-14 at 16.25.44

Artikel Oud Zuid van Tatum Dagelet

Screenshot 2021-12-14 at 17.09.04

Blog van Onefit met Marissa Klouwer

Screenshot 2021-12-14 at 16.35.58

Op tv bij Stine Jensen met 'dus ik ben woede'

Screenshot 2021-12-14 at 17.11.51

Interview van High Humans; Coen Aerts

nl_NLNederlands
Scroll naar boven