fbpx

Online Programma:

Patronen Doorbreken

In 4 weken leer jij persoonlijk leiderschap te nemen over een nieuwe duurzame en gezonde leefstijl.

vimeo-video-thumbnail

Deze E-learning bestaat uit 4 weken Online Lifestyle coaching :

Een enorm waardevol online programma waarin je op een creatieve en unieke wijze je bewustzijn kunt verhogen. Leren, lezen, oefenen, luisteren, kijken, beantwoorden, uitvoeren en vooral groeien als mens.

Ontzettend effectief en opbouwend om jou aan te sterken zowel fysiek als mentaal. Emotioneel in balans komen en spiritueel meer verbonden zijn.

Sarian van Rijs

Sarian van Rijs

Arts

"In een heftige periode heb ik contact gezocht met Nicole. Ik kreeg een gratis intake, super fijn met een kopje thee op haar bank, zij stelt je meteen op je gemak, geeft goede adviezen en een heerlijke energie. Daarna heb ik het programma Patronen Doorbreken gedaan, dit heeft me in de heftige periode zo ontzettend veel kracht, bewustwording en zelfverzekerdheid gegeven. Ondanks al mijn verdriet voelde ik mij een power woman! Iedere dag werd ik weer blij van haar positieve energie die je dagelijks krijgt via filmpjes, voel je je fit door de sportoefeningen en yoga, lach je om een mooi stukje cabaret, word je bewust door de kennis die ze geeft, luister en ontspan je door muziek en meditatie. Een zeer gevarieerd programma, doorgelopen met een lach en een traan. Zeker aan te bevelen!! Daarbij heb ik Nicole eerder leren kennen door haar Pep en Punch lessen. Op ieders niveau kickboksen, een goede uitlaatklep, grenzen durven zetten en daarbij de fantastische positieve energie van Nicole."

Andre Schuijt

Stucadoor

Ik melde mij aan bij Nicole coaching en ik mocht beginnen met 4 weken patronen doorbreken. Ik begon met een detox die bestond uit alleen maar drinken van groenten/fruit sapjes en meer beweging.
Dit was indrukwekkend omdat in korte tijd mijn energie flink toenam en meer energie is meer weerstand. Mijn werkzaamheden gingen ontzettend goed, vrienden waren super tevreden. Ondertussen leerde ik via het programma van Nicole coaching veel meer waaronder “opruimen”, hierdoor heb ik dingen weg gedaan die mij negatief lieten “herinneren” en kreeg ik meer zicht op mijn toekomst en nieuwe doelen.

Na 10 weken was ik 20 kg aan overgewicht kwijt en voelde veel energie in mijn hoofd en lijf. Nu ben ik bezig het bevorderen van nachtrust, stoppen met roken en ontspanning, tijdens de coaching leerde ik ook wat “afgunst” inhield, hier werk ik ook aan en heb hierom geen focus meer op anderen maar juist op mezelf, en mijn werk omdat afgunst negatieve energie oproept bij me, ik begin langzaamaan een nieuw persoon te worden.

Daarom was voor mij de 4 weken patronen doorbreken onbetaalbaar!

Screen Shot 2020-04-08 at 15.02.12

Shirley Rianne

Dichter

Ze is sterk en krachtig als een leeuwin. Ze ziet de essentie, ziet je door alle laagjes heen.

Ze geeft je de ruimte, tijd en oprechte aandacht en ondersteuning voor een nieuwe start, een betere versie van jezelf, een nieuw begin, vrolijk, vol humor, straalt ze goede energie uit. Ze werkt verhelderend en verlicht je.

Alles mag er zijn.

Ze laat je in je waarde, welke beslissing je ook maakt, wat je ook besluit. Ze coacht en traint met je, om liefdevol je grenzen aan te durven geven. Dankbaar, dat ik alle emoties die ik voelde, alles achter me kon laten en laten gaan. Om weer vol vertrouwen en liefde er krachtiger te staan.

Noortje Schreuders

moeder

Dit is precies wat ik nodig had! Ik ontmoete Nicole toen ik bezig was met het herstellen van een burn out en waar alleen maar praten hierover niet meer genoeg was. Door de combinatie van fysieke en mentale coaching heb ik eindelijk oude pijn en angsten los kunnen laten. Nicole is een heel fijn persoon bij wie het makkelijk is om open te zijn. Iedere les is anders en ben iedere keer naar huis gegaan met een bevrijd gevoel en met tastbare tips. Los van de zeer fijne emotionele ontlading is het ook nog een een heerlijke work-out. Dubbel en dwars waard dus!

patronen doorbreken bg

Inhoud van het programma:

 • Fysieke sport oefeningen

 • Sapdetox 7 dagen

 • Receptenboek / voedingsschema

 • Trainingsschema’s

 • Mentale weerbaarheids oefeningen

 • Mindset training

 • Energie manager

 • Emotionele balans oefeningen

 • Spirituele begeleiding

 • Reading tarot

 • Healing meditaties

 • Massage healing

Laad jezelf op - methode

Ik werk vanuit een holistische aanpak. Hiermee zie ik jou als compleet mens en doorloop ik samen met jou je 4-lichamen systeem. Deze bestaat uit fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit doen we samen aan de hand van 3 fases.

nicole-coaching
1.

Ontladen

Voordat je kunt opladen is belangrijk dat we eerst weer terug naar de basis gaan. Jezelf ontdoen van alles wat je teveel doet.

nicole-coaching
2.

Ontdekken

Nadat je jezelf hebt ontdaan van alles wat te zwaar beladen was voor jou, kunnen we opnieuw gaan ontdekken waar jij energie van krijgt en jezelf weer aan kunt opladen.

nicole-coaching
3.

Opladen

Nu je hebt kunnen ontladen is het tijd om dit in de praktijk te brengen. Samen stellen we een praktisch plan op zodat jij het traject weer opgeladen kunt verlaten.

5 voordelen van "Patronen Doorbreken"

1. Helen door delen.
Je hoeft niet bij een tegenslag alles zelf te doen. Laat je begeleiden en gecoacht worden om juist de patronen die je tegenhouden, om je leven te leven zoals je dat wilt, aan te pakken. Ontvang de inzichten, hulp, begeleiding, ondersteuning precies waar jij dat nodig hebt.

2. Veilig leren vertrouwen.
Vertrouwen op jezelf, keuzes die ‘jij’ maakt, stevig leren staan in je waarheid, kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Vooral leren wat een veilige omgeving is waarin je jezelf mag leren zijn. Zonder oordeel, door de angsten heen leren voelen en ervaren wat je echt wilt.

3. Kwetsbaar durven zijn.
Laat je harnas los. Dit harnas heeft je lang genoeg verhard en geholpen om te overleven. Nu mag jij kiezen om te durven leven zonder een harnas. Maar gewoon helemaal als jezelf. Vanuit je zachtheid, liefdevolle zelf.

4. Super creatief.
Het programma is ongelooflijk creatief en daarmee een inspiratiebron voor jou als gezond mens. Het is compleet aangepast op een werk / leefritme in Nederland. Hierdoor kun je met de creatieve tools, oefeningen en video’s elke dag nieuwe ervaringen opdoen om te groeien.

5. ‘Live the life you love’
Waarom een leven leven waar jij niet gelukkig van wordt ? Kies voor jezelf en leer met Patronen Doorbreken hoe jij het beste uit jezelf leert halen. Het leven leven waar je altijd al van gedroomd had. Na mooi innerlijk werk gedaan te hebben, ruimte gemaakt hebben voor een prachtig leven wat je zo enorm hebt verdient.

workshop pep and punch
nl_NLNederlands
Scroll naar boven