fbpx
truffel ceremonie

Truffel Ceremonie : een innerlijke reis

Deze innerlijke reis zorgt voor prachtige heling en magische transformatie. Werken met dit plant medicijn geeft een enorme verrijking en verdieping in je onderbewustzijn. 

Ik begeleid je graag in deze reis om stukken van jezelf te transformeren. Transformatie ontstaat als je in de overgave mag ontspannen en antwoorden en inzichten durft te ontvangen welke jij nodig hebt om je pad te vervolgen. 

Met een inzichtgevende afstemming, intake, vragenlijst en reading start jij deze innerlijke reis. Voorbereid om het onbekende in te stappen. De Truffels mogen je lichaam ondersteunen om nieuwe verbindingen aan te maken tussen lichaam en geest. 

Laat het plant medicijn, de ervaring van Nicole haar expertise en de intentie van je reis een prachtige uitnodiging zijn om je essentie te mogen leven. 

Na deze mooie dag ontvang je tevens een integratieweek waarin je de inzichten en lessen mag koppelen aan je fysieke leven. Laat het een onvergetelijke ervaring zijn waarin je durft te groeien in vertrouwen in je spirituele bewustzijn. 

Ik ontmoet je heel graag in een van mijn Truffel ceremonies.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven