fbpx

1-op-1 sessies

Traumaverwerking

Laat je trauma los : fysiek, mentaal & emotioneel

vimeo-video-thumbnail

Ontdek de unieke methode

Nicole heeft een zeer geavanceerde techniek ontwikkelt waardoor je met behulp van motivatie technieken, EMDR, kickboks ontlading en heling jezelf kunt bevrijden van deze trauma’s.

Als je eenmaal een negatieve ervaring hebt gehad en deze niet kunt loslaten, helpt Nicole je in het proces van ontladen en omarmen.

Trauma verwerking bij Nicole Coaching is gespecialiseerd in het verhogen van je eigenwaarde, zichtbaarheid, verbinding met jezelf, innerlijk kind en herstellen van je eigen veiligheid. 

Deze ervaringen mogen vanaf nu met liefdevolle aandacht bij Nicole in vertrouwen worden verwerkt.

Traject:

Traumaverwerking basis traject:
- intake & 3 sessies van 1,5 uur : €500,-

Wil jij heel graag jezelf lichamelijk, emotioneel en geestelijk bevrijden van een trauma? Draag dan zorg voor jezelf en start een trauma traject of vraag een gratis intake aan bij Nicole Coaching.

Pauline

Health & nutricion coach

Nicole heeft mij door middel van effectieve kickboksoefeningen, geholpen om emotioneel ballast los te laten. Niet alleen mijn conditie, maar ook mijn zelfvertrouwen nam dankzij haar trainingen enorm toe! Daarbij heb ik mij spiritueel nog meer kunnen ontwikkelen, dankzij de inzichten die ik van Nicole mee kreeg. Als je niet alleen het lichaam wil trainen, maar ook mentaal en spiritueel wil groeien, dan ben je bij Nicole aan het juiste adres! 

Screen Shot 2020-04-08 at 12.39.55

Solveig Jongejans

Coördinator afvalverwerking

Achteraf was ik al jaren bezig met een burn-out, pijn aan mijn lijf, snel moe, helemaal niet happy. Via via ben ik bij Nicole Coaching gekomen en na de eerste ontmoeting kreeg ik al het gevoel dat dit zou werken voor mij. Ik ben een  coaching traject met haar aangegaan en binnen een half jaar voelde ik mij fitter en happier. Ik ben weer fulltime aan het werk en dankzij alle sessies leer ik beter met mijn energie om te gaan, weet ik steeds beter waar mijn grenzen liggen, begrens ik andere, voel ik mij een beter mens. Werken met Nicole is super prettig, no bullshit gewoon jezelf zijn. Het kickboksdeel is best pittig maar haalt je heel goed uit je comfort zone en is perfect om trauma’s te verwerken!!

Omdat ik heel graag bij mezelf wou blijven heb ik een vervolgtraject bij Nicole Coaching aangevraagd en daar ben ik nu nog mee bezig. Het voelt gewoon goed om aan jezelf te blijven werken en patronen doorbreek je niet binnen een jaar, daar is werk en ook tijd voor nodig.

Of ik haar zou aanbevelen bij anderen?? Dat heb ik allang gedaan! Op mijn werk trouwens ook, eindelijk iemand met passie dat niet stoffig is en die het snapt!

robert

Robert van Opzeeland

Mindset master

Ik heb een individueel trauma heling traject gedaan bij Nicole en ben erg onder de indruk geraakt van onze samenwerking. Door haar complete aanwezigheid voor mij en mijn proces, voelde het vertrouwd om mezelf te openen.

Het toffe van Nicole haar methode is dat ik de diepe lagen van pijn niet alleen kon releasen, maar ook direct om kon zetten in kracht!

Nicole is licht wanneer het kon maar ook gefocust en serieus wanneer nodig. Naast de heling ben ik ook blij om mijn boks skills te hebben verbeterd.

Laad jezelf op - methode

Ik werk vanuit een holistische aanpak. Hiermee zie ik jou als compleet mens en doorloop ik samen met jou je 4-lichamen systeem. Deze bestaat uit fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit doen we samen aan de hand van 3 fases.

nicole-coaching
1.

Ontladen

Voordat je kunt opladen is belangrijk dat we eerst weer terug naar de basis gaan. Jezelf ontdoen van alles wat je teveel doet.

nicole-coaching
2.

Ontdekken

Nadat je jezelf hebt ontdaan van alles wat te zwaar beladen was voor jou, kunnen we opnieuw gaan ontdekken waar jij energie van krijgt en jezelf weer aan kunt opladen.

nicole-coaching
3.

Opladen

Nu je hebt kunnen ontladen is het tijd om dit in de praktijk te brengen. Samen stellen we een praktisch plan op zodat jij het traject weer opgeladen kunt verlaten.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven