fbpx

1-op-1 via ZOOM

Holistische leefstijl coaching

Soms loop je in je leven tegen bepaalde zaken aan die je niet meer onder controle lijkt te hebben. Dit proces hebben we allemaal. We kunnen er echter niet allemaal even vlekkenloos doorheen komen. Dan is het heel fijn om bij de juiste persoon te werken aan jezelf. In vertrouwen, vanuit liefdevolle aandacht.

vimeo-video-thumbnail

Persoonlijk gecoacht worden door Nicole

Nicole geeft inzichten waardoor je bewustzijn groeit. Meer bewustzijn betekent meer zelfkennis en hierdoor betere handvaten om de regie weer in je leven te gaan nemen. De sessies bij Nicole kennen tijd voor heling en verwerking, naast opruimen, aangaan en actiegericht werken aan je doelen.

Laat je inspireren door Nicole haar professionele vaardigheden waar je wordt uitgenodigd om geholpen te worden meer in vertrouwen, rust, fitheid, liefde, zachtheid, kwetsbaarheid, intuïtief en verbonden te leven.

Traject:
- 4 sessies van 30 minuten op Zoom €220
- 4 sessies van 60 minuten (eventueel live in overleg) €500

Tijdens het afgestemde traject ontvang je ook oefeningen, video's om thuis te werken aan persoonlijke groei.

Wil je persoonlijke afstemming? Boek dan een gratis intake met Nicole. 

Tineke

Tineke Riderhof

Stembevrijder

Ik heb Nicole ingeschakeld als coach omdat ik merkte dat na veel emotionele en spirituele ontwikkeling mijn lichaam achterbleef. Ik had als doel om weer meer vertrouwen in mijn lichamelijke kracht te krijgen, te activeren en mijn full power te voelen. Het mooie van de aanpak van Nicole is dat ze alle levels, van emotioneel, spiritueel en lichamelijk, combineert en integreert. Hierdoor heb ik mijn doelen bereikt en was ik sneller dan verwacht volop in beweging en heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam. Ik zou Nicole aanraden aan iedereen die serieuze stappen wilt maken in zijn of haar ontwikkeling en die van een holistische kijk op lichaam en geest houdt. 

jeanette

Jeanette Bolck

Therapeut - psycholoog

Nicole heeft de prachtige kwaliteit om het beste in je naar boven te halen.
De combinatie van haar zachte en krachtige persoonlijkheid vol met all round kennis is goud waard.


De personal trainingen zijn altijd een cadeautje aan mezelf!

Noortje Schreuders

Moeder

Dit is precies wat ik nodig had! Ik ontmoete Nicole toen ik bezig was met het herstellen van een burn out en waar alleen maar praten hierover niet meer genoeg was. Door de combinatie van fysieke en mentale coaching heb ik eindelijk oude pijn en angsten los kunnen laten. Nicole is een heel fijn persoon bij wie het makkelijk is om open te zijn. Iedere les is anders en ben iedere keer naar huis gegaan met een bevrijd gevoel en met tastbare tips. Los van de zeer fijne emotionele ontlading is het ook nog een een heerlijke work-out. Dubbel en dwars waard dus!

Laad jezelf op - methode

Ik werk vanuit een holistische aanpak. Hiermee zie ik jou als compleet mens en doorloop ik samen met jou je 4-lichamen systeem. Deze bestaat uit fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit doen we samen aan de hand van 3 fases.

nicole-coaching
1.

Ontladen

Voordat je kunt opladen is belangrijk dat we eerst weer terug naar de basis gaan. Jezelf ontdoen van alles wat je teveel doet.

nicole-coaching
2.

Ontdekken

Nadat je jezelf hebt ontdaan van alles wat te zwaar beladen was voor jou, kunnen we opnieuw gaan ontdekken waar jij energie van krijgt en jezelf weer aan kunt opladen.

nicole-coaching
3.

Opladen

Nu je hebt kunnen ontladen is het tijd om dit in de praktijk te brengen. Samen stellen we een praktisch plan op zodat jij het traject weer opgeladen kunt verlaten.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven