fbpx

Online programma : Be Balanced 4 Energy

Holistisch Lifestyle Coaching

‘Van binnen naar buiten leer jij met bewustzijn je behoeftes en gezondheid duurzaam & zelfverzekerd te manifesteren ’

Herken jij jezelf hierin?

- Wil je meer zelfstandig en vanuit eigen kracht leven?
- Leef jij niet helemaal zoals je graag zou willen leven?
- Ben jij een people pleaser en zet jij jezelf niet op de eerste plek?
- Geef jij meer dan dat je kan ontvangen?

- Wil jij jezelf niet langer klein houden?
- Ben jij er klaar voor om jezelf helemaal te laten zien?

- Heb jij het verlangen om innerlijke rust te ervaren?
- Droom jij van een leven met meer zelfvertrouwen en vrijheid?
- Zou jij je leven willen vormgeven vanuit je diepste hartsverlangen?

‘Dan is ‘Be Balanced 4-Energy’ perfect voor jou om jezelf van binnen naar buiten een transformatieve groei in bewustzijn, gezondheid en zelfwaardering te geven.

patronen doorbreken bg

Be Balanced 4-Energy programma

Met het transformerende Be Balanced 4-Energy programma leer je bewust met je energie om te gaan. Je bestaat namelijk niet alleen uit een lichaam, maar leeft ook met een mind die je dagelijks voedt met gedachtes, emoties welke je doorvoelt vanuit deze mind met gevoelens & de ziel die graag gehoord wilt worden.

Deze 4 niveaus van energie hebben ieder een eigen subtiliteit van aanpak. Wil je deze kunnen beheersen, is het vooral belangrijk te starten met het willen ervaren hoe deze niveaus voor jou als individu werken.

Ik heb ongelooflijk veel mogen leren van deze 4 niveaus. Waar ik vanuit mijn topsport Muay Thai wedstrijdvechter, het helingswerk in gegaan ben en mijn spirituele groei na een burn-out heb mogen ondergaan. Onwijs veel diverse ervaringen heb ik mogen opdoen en hierdoor leren schakelen tussen de energieniveaus. Ik kwam er namelijk na mijn fysieke uitputting achter dat mijn onverwerkte emoties en spirituele leegte zorgde voor stagnatie. Gelukkig heb ik mijn leven lang een enorm sterke mind weten te creëren, waarmee ik mensen graag coach en inspireer. Mindset is de sleutel, een gezond lichaam is je opgeladen batterij en balans in al je energieniveaus is wat maakt dat je bewust en gezond leeft.

Ik heb inmiddels de balans tussen deze 4 energieniveaus geïntegreerd, wat maakt dat ik nu mijn droomleven leef en dagelijks enorm veel positieve energie heb. Ik begeleid jou als expert coach enorm graag naar balans in jouw 4 energieniveaus.

Inzicht in het programma

Module 1:

Fysieke gezondheid

Deze 2 weken werk jij aan je fysieke fitheid met beweging, sport, voeding, kennis en inzichten over het liefdevol voeden van je eigen lijf. Met behulp van sportlessen, recepten, een detox en inzichten over het loslaten van onzuivere energie is gestart. De oefeningen zijn gericht op zowel je lichaam als je huis.

Module 2:

Mentale weerbaarheid

Nadat je fysiek meer kracht en opschoning ervaart ben je meer klaar om bewust jezelf mentaal te gaan opruimen. Deze weken leer jij met behulp van reflectie, coaching vaardigheden en de kracht van een positieve mindset je gedachtes te aanschouwen. Daarnaast zie en begrijp je hoe jouw innerlijke kompas werkt. Hierin leer je schakelen en begrijpen wat een gezonde mentale staat van ‘zijn’ betekent.

Module 3:

Emotionele balans

Emotioneel mag je doorvoelen wat er in je lichaam gebeurd. Met toepasbare oefeningen, ademen door gevoelens heen die je weg stopt, met vragen en video’s je ervaringen leren ‘verwerken’ zonder aan deze te hechten.
Emoties krijgen expressie, dit ga je actief doen met
het Be Balanced 4-Energy programma.

Module 4:

Spirituele verbondenheid

Spiritualiteit betekent niets meer dan contact maken met je eigen essentie. Alle antwoorden liggen opgeslagen in jou. De verbinding herstel jij met je eigen bron en die van het leven. Je gaat de symboliek hiervan leren lezen en deze stroom ontvangen. De mind wordt afgepeld en overtuigingen die niet van jou zijn mag je loslaten. De pure essentie stroomt en JA jij bent het waard deze ten alle tijden te ontvangen.

Ervaringen

Sarian van Rijs

Sarian van Rijs

Arts

In een heftige periode heb ik contact gezocht met Nicole, zij stelt je meteen op je gemak, geeft goede adviezen en heeft een heerlijke energie.

Daarna heb ik het programma Be Balanced 4-Energy gedaan, dit heeft me in de heftige periode zo ontzettend veel kracht, bewustwording en zelfverzekerdheid gegeven. Ondanks al mijn verdriet voelde ik mij een power woman!

Iedere dag werd ik weer blij van haar positieve energie die je dagelijks krijgt via filmpjes, voel je je fit door de sportoefeningen en yoga, lach je om een mooi stukje cabaret, word je bewust door de kennis die ze geeft, luister en ontspan je door muziek en meditatie.

Een zeer gevarieerd programma, doorgelopen met een lach en een traan. Zeker aan te bevelen!!

Andre Schuijt

Stucadoor

Ik heb mezelf aangemeld bij Nicole coaching en mocht beginnen met het doorbreken van mijn patronen. De start was een detox die bestond uit het drinken van groenten/fruit sapjes en meer beweging. Dit was indrukwekkend voor mij, want in korte tijd is mijn energie flink toegenomen. Meer energie betekent meer weerstand. Ik leerde via het programma van Nicole Coaching “opruimen”. Hierdoor heb ik dingen weg gedaan die mij negatieve herinneringen gaven.

Ik kreeg meer inzicht op mijn toekomst en nieuwe doelen. Mijn werk is hierdoor enorm gegroeid. Na 10 weken was ik 20 kg aan overgewicht kwijt en voelde ik veel meer energie in mijn lijf, ik ben ondertussen een nieuw persoon geworden. Daarom was voor mij het online programma onbetaalbaar!

Screen Shot 2020-04-08 at 15.02.12

Shirley Rianne

Dichter

Het programma van Nicole was voor mij een nieuw begin, waar in ik een betere versie van mezelf ben geworden. Het heeft mij verheldering en verlichting gebracht. Ik ben dankbaar dat ik alle emoties achter me heb kunnen laten, en nu liefdevol mijn grenzen aan durf te geven. Ik ben weer vol vertrouwen en liefde en sta veel krachtiger.

Noortje Schreuders

moeder

Dit is precies wat ik nodig had! Ik ontmoete Nicole toen ik bezig was met het herstellen van een burn out en waar alleen maar praten hierover niet meer genoeg was. Door de combinatie van fysieke en mentale coaching heb ik eindelijk oude pijn en angsten los kunnen laten.

Nicole is een heel fijn persoon bij wie het makkelijk is om open te zijn. Iedere les is anders en ben iedere keer naar huis gegaan met een bevrijd gevoel en met tastbare tips. Los van de zeer fijne emotionele ontlading is het ook nog een een heerlijke work-out. Dubbel en dwars waard dus!

De voordelen op een rij

  • 8 weken online Be Balanced 4-Energy!

  • Video’s, oefeningen, tools, inzichten en verwijzingen naar inspirerende motivational speakers om je bewustzijn te verruimen.

  • 10 jaar werkervaring als Holistisch Lifestyle Coach in een waardevol programma neergezet voor jou

  • Het her-programmeren van patronen duurt minimaal 4 weken, jij ontvangt naast deze persoonlijke ontwikkeling ook een extra week om integratiewerk met de groep te doen.

  • Question & Answers (Q&A) om de week met de groep.

  • 1 sessie privé coaching van 60 minuten om nog meer te verdiepen in jouw thema’s voor persoonlijke groei.

  • Kracht van groepswerk, een heerlijke motivatie om elkaar te supporten.

  • Online leeromgeving met een eigen inlogcode, deze kun je een geheel jaar gebruiken.

  • Facebookgroep ter versterking van een inspirerend netwerk van Nicole Coaching, waar jij onderdeel van wordt

  • Het programma zorgt ervoor dat je na deze 8 weken al je lessen en groei in je leven gaat manifesteren.

Meld je nu aan

Sarian van Rijs

Sarian van Rijs

Arts

"In een heftige periode heb ik contact gezocht met Nicole. Ik kreeg een gratis intake, super fijn met een kopje thee op haar bank, zij stelt je meteen op je gemak, geeft goede adviezen en een heerlijke energie. Daarna heb ik het programma Patronen Doorbreken gedaan, dit heeft me in de heftige periode zo ontzettend veel kracht, bewustwording en zelfverzekerdheid gegeven. Ondanks al mijn verdriet voelde ik mij een power woman! Iedere dag werd ik weer blij van haar positieve energie die je dagelijks krijgt via filmpjes, voel je je fit door de sportoefeningen en yoga, lach je om een mooi stukje cabaret, word je bewust door de kennis die ze geeft, luister en ontspan je door muziek en meditatie. Een zeer gevarieerd programma, doorgelopen met een lach en een traan. Zeker aan te bevelen!! Daarbij heb ik Nicole eerder leren kennen door haar Pep en Punch lessen. Op ieders niveau kickboksen, een goede uitlaatklep, grenzen durven zetten en daarbij de fantastische positieve energie van Nicole."

Andre Schuijt

Stucadoor

Ik melde mij aan bij Nicole coaching en ik mocht beginnen met 4 weken patronen doorbreken. Ik begon met een detox die bestond uit alleen maar drinken van groenten/fruit sapjes en meer beweging.
Dit was indrukwekkend omdat in korte tijd mijn energie flink toenam en meer energie is meer weerstand. Mijn werkzaamheden gingen ontzettend goed, vrienden waren super tevreden. Ondertussen leerde ik via het programma van Nicole coaching veel meer waaronder “opruimen”, hierdoor heb ik dingen weg gedaan die mij negatief lieten “herinneren” en kreeg ik meer zicht op mijn toekomst en nieuwe doelen.

Na 10 weken was ik 20 kg aan overgewicht kwijt en voelde veel energie in mijn hoofd en lijf. Nu ben ik bezig het bevorderen van nachtrust, stoppen met roken en ontspanning, tijdens de coaching leerde ik ook wat “afgunst” inhield, hier werk ik ook aan en heb hierom geen focus meer op anderen maar juist op mezelf, en mijn werk omdat afgunst negatieve energie oproept bij me, ik begin langzaamaan een nieuw persoon te worden.

Daarom was voor mij de 4 weken patronen doorbreken onbetaalbaar!

Screen Shot 2020-04-08 at 15.02.12

Shirley Rianne

Dichter

Ze is sterk en krachtig als een leeuwin. Ze ziet de essentie, ziet je door alle laagjes heen.

Ze geeft je de ruimte, tijd en oprechte aandacht en ondersteuning voor een nieuwe start, een betere versie van jezelf, een nieuw begin, vrolijk, vol humor, straalt ze goede energie uit. Ze werkt verhelderend en verlicht je.

Alles mag er zijn.

Ze laat je in je waarde, welke beslissing je ook maakt, wat je ook besluit. Ze coacht en traint met je, om liefdevol je grenzen aan te durven geven. Dankbaar, dat ik alle emoties die ik voelde, alles achter me kon laten en laten gaan. Om weer vol vertrouwen en liefde er krachtiger te staan.

Noortje Schreuders

moeder

Dit is precies wat ik nodig had! Ik ontmoete Nicole toen ik bezig was met het herstellen van een burn out en waar alleen maar praten hierover niet meer genoeg was. Door de combinatie van fysieke en mentale coaching heb ik eindelijk oude pijn en angsten los kunnen laten. Nicole is een heel fijn persoon bij wie het makkelijk is om open te zijn. Iedere les is anders en ben iedere keer naar huis gegaan met een bevrijd gevoel en met tastbare tips. Los van de zeer fijne emotionele ontlading is het ook nog een een heerlijke work-out. Dubbel en dwars waard dus!

Over mij Nicole

Ik ben Nicole en werk als Holistisch Lifestyle Coach. Ik begeleid mensen om meer in hun eigen kracht te staan. Mijn methodes zijn gericht op een all-round aanpak van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele systemen. Met bewustzijn laat ik je inzien dat het helen van je eigen patronen, leefstijl, keuzes en gedrag volledig in je eigen creatie kracht zit.

Na een lange zoektocht om mijn eigen ruimte te nemen heb ik behoorlijk wat obstakels weten te overwinnen. Met een tekort aan zelfliefde, een ware people pleaser, verward en overbelast had ik mezelf aangeleerd dat ik de wereld wel zou redden. Van horeca naar maatschappelijk werk, als jongerenwerker naar weerbaarheidstrainer, van Muay Thai vechter naar healer heb ik een zeer intensieve en prachtige levensweg mogen afleggen. Inmiddels heb ik geleerd om met een gezonde dosis eigenwaarde niet meer mijn buitenwereld te willen redden maar mezelf de liefde, waardering en erkenning te geven die ik mag ontvangen.

Wat een eye-opener heeft de weg naar bewustzijnsverhoging mij gegeven dat mijn pijn, verdriet, angsten, boosheid, triggers allemaal onderdeel zijn van de lessen die ik heb geleerd om te groeien naar de persoon die ik nu ben. Het belang van het ontwikkelen van de 4 energieniveaus, is daarbij voor mij echt de sleutel geweest.

Inmiddels leef ik als een succesvolle zelfstandige vrouw en heb ik alle stappen ondernomen en mijn verantwoordelijkheid genomen. Met compassie heb ik kunnen voelen, leren begrijpen en integreren waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mijn kwetsbare echtheid is in balans met mijn daadkrachtige passie. Mijn leven bestaat inmiddels uit meer vreugde, plezier, magie en overvloed! Zowel in mijn eigen leven als in verbinding met mijn familieleden, vrienden en de mensen met wie ik werk.

Ik gun het jou ook zo enorm om met jezelf in zelfvertrouwen te leven. Dat je leven weer stroomt en bruist van de positieve energie en het kind in jou weer wakker is. Het beheersen en verbinden van de 4 energieniveaus heeft mij ongelooflijk veel gebracht. Deze lifestyle leer ik je graag aan zodat ook jij een gebalanceerde en gelukkige leefstijl leeft.

‘Be Balanced 4-Energy’ brengt je:
- Balans in je 4 energie niveaus
- Inzichten en kennis over wie jij bent
- Bewustzijn op wat je wilt
- Een efficiënte manier van energieverdeling
- Leven vanuit je hart
- Positieve en gemotiveerde energie
- Rust in je hoofd
- Een sterk en krachtig lichaam
- Een sterk immuunsysteem
- Zelfvertrouwen en eigen kracht

Ervaringen

Be Balanced 4-Energy gaat je helemaal omverblazen met nieuwe inzichten, een hoge dosis motivatie, variëteit aan oefeningen zowel theoretisch als praktisch, je leert schakelen tussen deze niveaus en zowel individueel als met de groep ga je de energie masteren.

Jij gaat met de dagelijkse oefeningen, vragen, kennis, reflectie, coaching een prachtige innerlijke reis beleven. Je leert ongelooflijk veel over jezelf en hoe jij omgaat met situaties. Deze zelfontplooiing en de geboden begeleiding bieden een nieuw zelfbeeld waar jij helemaal in mag shinen.

Door te ontdekken wat je niet wilt ga je steeds meer helder in beeld krijgen wat gezonde grenzen zijn en ga je staan voor wat je ècht wilt. Met mijn coaching word je gespiegeld en bevraagd om te onderzoeken wat deze elementen zijn. Transformatie gebeurd juist als je gaat kiezen voor hetgeen wat je vanbinnen verlangt.

Mindset is de sleutel! Zolang jij gelooft dat jij het kan, je committeert om een positieve verandering in je leven te brengen en hiervoor te gaan staan…dan gebeurt het! Geloof in jezelf en leer met nieuwe inzichten en oefeningen van het Be Balanced 4-Energy programma hoe je de balans opmaakt.

Soms heeft je hart weer de herinnering nodig om naartoe te ademen, doorheen te voelen, in te zakken als je hier de tijd en ruimte voor neemt. Prachtige ervaringen komen vrij als je het vertrouwen opnieuw vindt in je hart te leven. Be Balanced 4-Energy geeft je elke dag, 8 weken lang de tijd om de connectie met je hart te maken. Liefde, compassie en vertrouwen zijn de basis, jij gaat deze weer opnieuw voelen en inzetten in je leven.

Laat dat maar aan mij over! Be Balanced 4-Energy is een zeer creatief en interactief programma waar je wordt aangestoken om lekker in een hoge vibratie te komen. Met mega waardevolle kennis over energie, vibraties, frequenties, wilskracht en intrinsieke motivatie weet ik jou wel te activeren.

Het programma bestaat uit mindset trainingen, begeleidde meditaties, yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen, healing methodes die allemaal ondersteuning bieden aan het kalmeren van je mind. Alle coachees die jou voor zijn gegaan hebben deze oefeningen als zeer effectief ervaren.

8 weken lang heb jij de tijd om jezelf eens een mooie opschoning te geven. Van binnen naar buiten. Dat betekent dat je gezonde voeding tot je neemt, dagelijks beweegt en je intenties schrijft en dus lang genoeg op alle 4 de energieniveaus jezelf mag transformeren naar een gezonde leefstijl.

Ik werk holistisch en ben me enorm bewust van de eigen kracht van ons lichaam. Met behulp van planten, kruiden, gezonde voeding, supplementen, sport, goede nachtrust, heling en de kennis over je eigen bewustzijn maakt dat je zelf leert je immuunsysteem te boosten!

Je ontdekt stukken van jezelf waar je niet eerder bewust van bent geweest. Deze inzichten geven erkenning en een voldaan gevoel van zelfwaardering. Een leegte opvullen hoeft niet meer. Jij gaat jezelf verrijken met exact hetgeen wat jou sterk maakt en daar ben je trots op!

nl_NLNederlands
Scroll naar boven